AZTA! a Sziget Fesztiválon 

Javító műhely és upcycling ékszerkészítő workshop
Öt lelkes önkéntessel kimerészkedtünk a Sziget Fesztiválra. Pólóból hajpántot, bőrhulladékból fülbevalót készíthettek velünk a délelőttönként még kissé kóválygó, szigetlakók.

Jó bemelegítés volt műhely nyitás előtt az egy hét a Sziget Fesztiválon. A Civil Szigeten kaptunk egy sátrat, ahol aztán egész nap nagy volt a forgalom. Elszakadt táskák, levált cipőtalpak, kiszakadt strandpapucsok. Na ezekből sokat láttunk. Szerencsére volt nálunk bőrvarrótű, bőrvarró cérna és jó erős ragasztó. Volt aki a koncertre készített pószterét varrta meg. 

 

Régi pólóból hajpántot, karkötőt, nyakláncot, bőrből, tollból, gyöngyből fülbevalót lehetett csinálni. Aztán mindenkinek elszállt a fantáziája, és alig tudta otthagyni az asztalt. Minden napra más ékszerkollekciót készítettek nálunk.

 

Öt lelkes önkéntes csatlakozott a csapatunkhoz, akikkel majd év közben a műhelyben is találkozhattok. Dóri táskában verhetetlen, Danka a bőrhöz ért, de nagyon, Tomi raklapokból készít bútort, Áron fiatal és lelkes, a Toldi Gimiből, Edit pedig ezt a gyönyörű videót vágta nekünk, és szívesen varr is akár. 

 

 

© 2018 AZTA! Műhely   |   PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now