TÁMOGASD AZ AZTÁ!-T

 

Segítsd a munkánkat, hogy szeptemberben már a felújított műhelyben kezdhessük meg a tanfolyamokat, workshopokat.

 

Hol tartunk?

 

Elkészült az előtér, a leendő játszóház, a lenti nagy terem, a leendő varroda és előadóterem, videó stúdió. Ki van festve a konyha és étkező, kész a fenti “tiszta szoba”, leendő előadóterem. Új PVC burkolat került a padlókra.

Mire van még szükség?

 

Még felújításra vár a leendő asztalosműhely és 4 kisebb helyiség, ami irodának, tárgyalónak, vagy kisebb műhelyek kialakítására lesz alkalmas. Ezt részben önkéntes munkával, részben fizetett szakemberekkel (pl. villanyszerelés, fűtésszerelés, burkolatok javítása) kell felújítanunk.

 

Az asztalos műhelybe még sok bútorra, szerszámra van szükségünk: munkapadokra, szekrényekre, fali tárolókra, hagyományos kézi szerszámok közül: fűrész, csavarhúzók, kulcsok, kalapácsok, vésők, gyaluk, szorítók; elektromos kézi szerszámok:  fúró, csavarbehajtó, rezgőcsiszoló, szalagcsiszoló, dekopírfűrész, kézi gyalu; asztali elektromos szerszámok: fűrészgép, fúrógép, gyalu, csiszoló; faipari elszívó.

 

A varroda berendezésre vár. Szükségünk van polcokra, tárolóelemekre, pultra, fali tartóelemekre, helyi világításra. Szeretnénk a meglévő gépeink mellé további varrógépeket, lockot, fedőzőt vásárolni. Szükségünk van továbbá alapanyagokra, (méteráru, töltőanyag, fonal) szerszámokra, eszközökre (pl. körkés, vágólap, olló, vonalzók, kötő és horgoló tűk), kellékekre (cérna, gumi, gombostűk, mérőszalag).

 

Szeretnénk létrehozni egy szakkönyvtárat, ehhez várjuk a felajánlásokat kézműves, ruhaipari és faipari, asztalos, bútorkészítő témában.

 

Az előadóterembe szükségünk van projektorra, laptopra, nyomtatóra, vetítővászonra, fotó háttérfalra, lámpákra. Itt videó készítési lehetőséget is fogunk nyújtani, ehhez hangtechnikára, és egyéb kellékekre is szükség lesz.

 

A konyhánkba szeretnénk beépített konyhaszekrényt készíteni.

 

Szeretnénk a külső cégtáblát elkészíteni, és belül faliújságokat elhelyezni a közösségi hirdetések számára.

 

Mivel tudsz segíteni?

 

Önkéntes munkával

 

- festés, szerelés, takarítás, pakolás

- grafikai munka, nyomdai előkészítés

- szövegírás

- webfejlesztés

- adománygyűjtés

- szervezés

 
Legyél az AZTA! önkéntese! 

 

Töltsd ki ezt a jelentkezési lapot és írd meg, mikor hány órában és miben tudnál nekünk segíteni.

 
Felajánlással

 

Van esetleg olyan tárgyad, eszközöd, amit tudnál nélkülözni?

Szerszámod? Bútorod? Fonal, olló, méteráru? Gyöngy, cérna, hímzőfonal? Varrógép? Fúró? Csiszológép? Projektor? Szakkönyvek? Mesekönyv?

Tudnál segíteni a nyomdai munkákban? Tudnál bennünket papírral vagy egyéb fogyóeszközökkel támogatni?

 

Várjuk a felajánlásodat! Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, telefonon, vagy az alábbi űrlap kitöltésével. Vagy hozd be napközben a műhelybe az adományodat.

 

Olyan vállalkozásod van, amely támogtná a műhelymunkát? Írj nekünk, hogy egyeztethessünk a támogatási lehetőségekről.

 

Pénzadománnyal

 

Ha te is úgy érzed, hasznos az AZTA! Műhely munkája, akkor támogass bennünket egyszeri vagy rendszeres pénzadománnyal az Esély-kert Alapítvány Budapest Banknál vezetett bankszámlájára történő átutalással.

Bankszámla száma: 10100826-05882200-01003007.

Esély-kert Alapítvány (székhely: 2144 Kerepes, Esze Tamás u. 38, adószám:18273873-1-13)

 

Ha az utalás közleményében megjelölöd az adományod konkrét célját, (pl. Felújítás munkadíj, konyhabútor, varroda felszerelése, könyvvásárlás a szakkönyvtár számára) garantáltan arra fogjuk fordítani, amire szánod. Ha több információra van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot egy személyes találkozóra.

 

Legyél az AZTA! Támogató Tagja!

 

Havi 1000, 2000, vagy 5000 forintos rendszeres támogatással lehetővé teszed, hogy folytathassuk azt a munkát, amit elkezdtük. A támogató tagok számára kedvezményeket nyújtunk a szeptemberben induló workshopok részvételi díjából.

© 2018 AZTA! Műhely   |   PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now