Függönyt varrunk. Csináld velünk!

Kövesd a videónk, amiben lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan varrj függönyt. A videó alatt egy leírást is találsz, hogy ne kelljen jegyzetelned.

A biztonságos munkavégzéshez olvasd el és tartsd be munkavédelmi előírásainkat.

Megfelelő körültekintéssel, saját felelősségedre dolgozz.

Kiszabás

A sötétítő függönyvarrás első lépéseként határozd meg, hogy mennyi anyagra van szükséged: mérd le az ablak szélességét, és vedd minimum a másfélszeresét, ilyen széles anyagot vásárolj. A függöny hossza pedig tetszőleges, de nyilván nem akarsz rövidebbet varrni, mint amilyen magas az ablakod.

Vásároló lista:

1.) Az ablak szélességének másfél vagy kétszerese plusz a varrásszélesség (2-2 cm oldalanként) nagyságú anyag. A függöny hossza az anyagszélesség lesz. Különböző méretek kaphatóak.

2.) Fűggöny behúzó az ablak szélességének kétszerese vagy másfélszerese hosszban. Így kérd: kétszeres függönybehúzó vagy másfélszeres. Ezek gyárilag úgy készülnek, hogy ha behúzod "kattanásig" , akkor a másfélszeres vagy kétszeres anyagot behúzza az egyszeres szélességre.

A varrás lépései

1. Szegd be a két a sötétítő függöny oldalait 2. Varrd fel az alját nagyobb felhajtással. Ez majd lehúzza, szép esést ad a függönyödnek. 3. Varrd fel a függöny behúzót, majd húzd be.

#függöny #sötétítőfüggöny #függönyvarrásházilag #függönyvarrás #varrásházilag #csináldmagad #AZTAMűhely #SPULNIVarróIskolaMindenkinek #ingyenesvideó #videósegédanyag #hogyanvarrjunkvideó #hogyanvarrjunk

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square