MESETARISZNYA-Recovered.jpg

Kismanók és kistündérek

mese, játék alkotás óvodásoknak

Kismanók és Kistündérek kerestetnek! Tölts velünk egy hetet Manóföldjén, Tündérfalván játékkal, tánccal, és alkotással! Minden nap délelőtti és délutáni foglalkozások is lesznek, sok-sok játékkal, rajzolás, gyurmázással, és kézműveskedéssel. Témánk a manók, a tűz és föld, a tündérek a levegő és víz elemei. Olyan meséket hozunk a gyerekeknek, amelyek a négy elemhez kapcsolódnak. A történetekről eltáncoljuk, lefestjük, agyagból megformázzuk, elénekeljük, eljátsszuk amit gondolunk, és érzünk. Átváltozunk tűzmanókká, vízitündérekké, madarakká, föld alatti lényekké, fákká, szelekké…. Alkotásainkból a nap végére kiállítás is készül. Az ötödik napon a négy elem egyszerre lesz jelen, a gyerekek eddigi élményeiket egy közös történetté, alkotássá formálhatják, és megjeleníthetik.

A foglalkozáson során a gyerekek jobban megismerik egymást, önmagukat, rácsodálkozzon értékeire, képességeire, szépségeire, egyediségére. Fejlődik kézügyességük, kreativitásuk, szókincsük, mondatalkotási képességük. A közös alkotás türelemre, kitartásra, koncentrálásra késztet. Az együttműködési készségük fejlődik, mozgáskoordinációja és térbeli orientációja ügyesedik.
Táborunkban a foglakozásokon túl szabad játékra is bőven sort kerítünk. Minden nap más kaland, újdonság és sok nevetés vár a picikre. Mi már nagyon várjuk, hogy üdvözölhessük őket a nyári vakációban színes és tartalmas programjainkkonl!

MIKOR?
július 1- 5

KI VEZETI?
Szabó Ágnes - Integrált kifejezés- és táncterapeuta, két lurkó anyukája.

Táboraink az élménypedagógia módszerére épülnek: a közvetlen tapasztalásokon és az aktív cselekvésén keresztül tanítanak. Fejlesztik az önismeretet, önértékelést, az egyéni felelősségvállalást és a szociális kompetenciákat. A játékok része a kaland, felfedezés. Minden tábor más. Nem csak a különböző tematikák miatt, de azért is, mert a játékok során a résztvevők érdeklődéséhez, személyiségéhez is alkalmazkodunk.

MENNYIBE KERÜL?
35.000 Ft / fő, ami tartalmazza a napi háromszori étkezést, szükséges kellékeket, eszközöket.
Testvér, barát kedvezmény: 32.000 Ft

HOGY FOGLALHATSZ LE HELYET?

1. Kattints a jelentkezem gombra, és töltsd ki a jelentkezési űrlapot.

2. A hely lefoglalása jelentkezés után a teljes részvételi díj befizetésével történik. A befizetés átutalással tlehetséges. Részletek a jelentkezési űrlap végén találhatóak. A jelentkezés és a befizetés után is megerősítő e-mailben értesít

3. A hely lefoglalása után küldjük el a szükséges dokumentumokat (részvételi megállapodás, betegségekre, érzékenységre vonatkozó kérdőív, szülői nyilatkozat), amiket a tábor kezdetén kérünk leadni.

NAPI TÁBORÉLET:
Hétfőtől péntekig, naponta 8-tól 5 óráig. Teljes ellátás (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna)
Napi program:
8-9 érkezés, reggeli
9-12 délelőtti foglalkozás, közben tízórai
12-12:30 ebéd
13-14 pihenő, (alvás, de nem kötelező) szabad játék
14-16 délutáni foglalkozás
16 -17 szülők érkezése,hazaindulás

HOL?
Az AZTA! Közösségi Barkácsműhelyben
1145 Budapest, Bosnyák u. 7/b
A 7-es buszcsalád Tisza István téri megállójától 1 perc séta
További elérhetőségek:
azta.muhely@gmail.com
20-5542337

 

 

 

 

 

Július 1-5

hétfőtől péntekig

8:00-17:00