social.png

Közösségi média készítő tábor

 fotózás, videózás

Te hogyan vagy jelen a social median? Nézzünk bele együtt ebbe a digitális tükörbe! Táborunkban önmagunk reprezentálásával foglalkozunk a fotográfián és a videó művészeten keresztül a social media platformjain.

A mai világban a szereplés egész más fogalomkörbe tartozik, mint 10-20 evvel ezelőtt, ami valljuk meg egyáltalán nem is volt túl régen. A kiskamaszok, tinédzserek számára az online jelenlét teljesen természetes, és nem kell ahhoz még csak youtubernek sem lenni, hogy minden pillanatban ott legyen az életünkben a digitális valóság "szerepre hivása". Insta sztorik, facebook történetek, youtube csatorna, megosztom, feltöltöm, lájkolom.. Másfelől, ha a tesó, anyu, apu csak úgy hirtelen kattintana egy képet egy családi összejövetelen, vagy a barátok a tábori játékoknál, te talán elfordulsz, a kezed a gép elé teszed és elbújsz a kamera elől. Hogy is van ez akkor?! A kisgyermekek sosem szégyenlősek, ha fotózzuk, videózzuk őket sőt, imádják ha rajtuk van a figyelem. De mire kamaszok leszünk, elbújunk a kamera elől.. vagy csak akkor ha más készítené a képet? Hogy van ez tulajdonképpen? Mikortól válunk szégyenlőssé a saját külsőnkkel, vagy mondanivalónkkal, véleményünkkel kapcsolatban? Mi a zavaró egy rosszul sikerült képben? Egyáltalán szabad rossz képnek készülnie egy tökéletesen megszépített digitális valóságban? Megengedhető, hogy realisztikus képek készüljenek és ezeket mások is lássák? Miben más, ha mind ez videón történik? Miről szol egy facebook történet, egy insta sztori, egy snapchat, egy youtube videó? Miért készülnek? Mi a motiváció? Esetleg te magad is töltesz fel időnként vagy rendszeresen tartalmat?

A táborban ezekkel a témákkal foglalkozunk, majd egészen odáig merészkedünk, hogy mi magunk készítünk többféle tartalmat. Hozd el a kedvenc sztárod, hozd el azt is akit nagyon utalsz. Bújj a bőrébe! Alkoss karaktereket, nézzük meg a karakterek mögött ki vagy te! Ki vagy te akkor, amikor nyíltan és bátran vállalod önmagad és megosztod a világgal a te egyedi üzeneted és személyiséged. Tökéletesnek kell lennie? Koránt sem! De azt is kipróbáljuk milyen, ha az. Azt is milyen ha teljesen rossz. Nevetünk, játszunk és közben körbejárjuk ezt az egész digitális színpadot, hogy mindannyian a helyére kerüljünk benne. Képeket és videókat készítünk, különböző technikákat használunk. Kihívjuk a barátainkat és a kevésbé jó barátainkat is, akik követik majd az adást, az egy hét alatt. Új perspektívát és új önképet alkotunk. Ez az egész facebook, insta, youtube egy maszlag? Vagy valamire használható? És ha igen akkor hogyan? Hogyan használható önkifejezésre, önmagad teljesebb megismerésére, az önbizalmad fejlesztésére, a fotóművészet, a videóművészet és a social media.


KI VEZETI?
Boldizsár Edit - videóművész

MENNYIBE KERÜL?
35.000 Ft / fő, ami tartalmazza a napi háromszori étkezést, szükséges kellékeket, eszközöket.
Testvér, barát kedvezmény: 32.000 Ft

HOGY FOGLALHATSZ LE HELYET?

1. Kattints a jelentkezem gombra, és töltsd ki a jelentkezési űrlapot.

2. A hely lefoglalása jelentkezés után a teljes részvételi díj befizetésével történik. A befizetés átutalással tlehetséges. Részletek a jelentkezési űrlap végén találhatóak. A jelentkezés és a befizetés után is megerősítő e-mailben értesít

3. A hely lefoglalása után küldjük el a szükséges dokumentumokat (részvételi megállapodás, betegségekre, érzékenységre vonatkozó kérdőív, szülői nyilatkozat), amiket a tábor kezdetén kérünk leadni.


NAPI TÁBORÉLET:
Hétfőtől péntekig, naponta 8-tól 5 óráig. Teljes ellátás (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna)
Napi program:
8-9 érkezés, reggeli
9-12 délelőtti foglalkozás, közben tízórai
12-12:30 ebéd
13-14 pihenő, szabad játék
14-16 délutáni foglalkozás
16 -17 szülők érkezése,hazaindulás

HOL?
Az AZTA! Közösségi Barkácsműhelyben
1145 Budapest, Bosnyák u. 7/b
A 7-es buszcsalád Tisza István téri megállójától 1 perc séta
További elérhetőségek:
azta.muhely@gmail.com
20-5542337

 

 

 

 

 

Július 29 -

Augusztus 2

hétfőtől péntekig

8:00-17:00