Sppontán színház - szociodráma műhely

Van egy hely, ahol minden kicsit más. Kiszakít a buszos lökdösődésből, az íróasztal papírkupacaiból. És belekerülök a lényegbe. Itt elmondhatom. És eljátszhatom. Kipróbálhatom magam. Amiről érdemes beszélni. Amiről beszélni kell, amiről nem beszélni nem lehet. Itt szabadabb vagyok, együtt vagyunk többen, és mindenki odafigyel.Kicsit zavarban vagyok. Hát ez hogy lehet? Ezt szabad? Nekem? És mi lesz aztán, ha ez csak egy játék? Csak színház?

Ismerkedés a varrógéppel
mini csoportokban!

6 alkalom kéthetente szerda 6-9-ig

November 7-től január 30-ig

Létszám: max 15 fő

A Spontán Színház egy civilek számára alakuló új stúdió, ahová várjuk mindazokat, akik polgári foglalkozásuk mellett szívesen belevágnának egy szociodramatikus alapú színházi tevékenységbe. Témák, helyzetek, amiket az élet hoz. Improvizáció, dramatikus játékok, szociodráma-jelenetek.
A Spontán Színház ötvözi a színészi tréninggyakorlatokat és a színpadi kifejezestechnikát a külonböző társadalmi helyzetek, problémák dramatizálásával, végül a tagok által javasolt témákból, az eljátszott jelenetekből dramaturg segítségével előadást hozzunk létre.

Várunk, ha

  • ki akarod próbálni magad a játékban, különböző szerepekben;

  • vannak olyan témáid, amikről úgy érzed, hogy beszélni kell;

  • nevetnél vagy komolykodnál;

  • ha úgy érzed, kell egy csapat.


A legjobb hobbi, a legizgalmasabb feladat, a legnagyobb kihívás az amatőr színház, mert a közös érdeklődés életkortól, nemtől, hovatartozástól függetlenül összehozza az embereket: közösen, érdek nélkül, saját életükből vett történetekkel. Improvizációs színházi workshopunk energetizál, színészi előképzettség nem kell, a mozgás szabadságát engedő könnyű ruházat viszont igen.

Vezetik: Tóth Attila (Ricsi) és Gábor Zsuzsa
Kéthetente kedd esténként 6-tól 9-ig
Részvételi díj: 24.000 Ft
Regisztrálni szükséges!

SPONTÁN SZÍNHÁZ

szociodráma műhely

November 7- január 30

Kéthetente

szerda 6-9

© 2018 AZTA! Műhely   |   PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now