barkacs.jpg

FANYŰVŐ - Barkács tábor

Ebben a táborban fúrni, faragni fogunk, miközben megismerjük a fákat, erdőket. Eszközöket, tárgyakat és otthonokat készítünk, és közben megtanuljuk, hogy mennyire fontos a természet, amely körülvesz minket. Cél az, hogy az elkészült alkotásokat a későbbiekben használhassuk is! Öt napunk alatt lesz kirándulás, növény- és faismeret, anyaggyűjtés, megismerkedünk a barkácsszerszámokkal, hogy hogyan kell azokat biztonságosan használni, különböző tárgyakat készítünk - fűrészelünk, csiszolunk, szegelünk, festünk. Nem baj, ha még nem foglalkoztál barkácsolással és nem baj az se, ha igen. Legyünk együtt egy izgalmas felfedező-alkotó hét közös résztvevői!

KIKNEK AJÁNLJUK?
- 7-10 éves gyerekeknek,
- akik szívesen megtanulnák használni a kalapácsot, fűrészt, fúrót,
- akik szeretnek játszani, nevetni.

KI VEZETI?
Sztanev Zsolt vagyok, és immár lassan húsz éve barkácsolok. Megtanultam, hogy a fa és a benne lévő sok titok megszépíti és élővé teszi a környezetem, környezetünk. Ebből a szeretetből szeretnék egy kis darabot átadni a héten mindenkinek, aki ez iránt érdeklődik.

MIKOR?
Időpont: június 24- 28

Táboraink az élménypedagógia módszerére épülnek: a közvetlen tapasztalásokon és az aktív cselekvésén keresztül tanítanak. Fejlesztik az önismeretet, önértékelést, az egyéni felelősségvállalást és a szociális kompetenciákat. A játékok része a kaland, felfedezés. Minden tábor más. Nem csak a különböző tematikák miatt, de azért is, mert a játékok során a résztvevők érdeklődéséhez, személyiségéhez is alkalmazkodunk.

MENNYIBE KERÜL?
35.000 Ft / fő, ami tartalmazza a napi háromszori étkezést, szükséges kellékeket, eszközöket.
Testvér, barát kedvezmény: 32.000 Ft

HOGY FOGLALHATSZ LE HELYET?
1. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot , amit ezen a linken érhetsz el: https://forms.gle/KfEHc28kzd7u5RzB9
2. A hely lefoglalása regisztráció után a teljes részvételi díj befizetésével történik. A befizetés átutalással történik. Részletek a regisztrációs űrlap végén találhatóak. A regisztráció és a befizetés után is megerősítő e-mailben értesít
3. A hely lefoglalása után küldjük el a szükséges dokumentumokat (részvételi megállapodás, betegségekre, érzékenységre vonatkozó kérdőív, szülői nyilatkozat), amiket a tábor kezdetén kérünk leadni.

NAPI TÁBORÉLET:
Hétfőtől péntekig, naponta 8-tól 5 óráig. Teljes ellátás (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna)
Napi program:
8-9 érkezés, reggeli
9-12 délelőtti foglalkozás, közben tízórai
12-12:30 ebéd
13-14 pihenő, szabad játék
14-16 délutáni foglalkozás
16 -17 szülők érkezése,hazaindulás

HOL?
Az AZTA! Közösségi Barkácsműhelyben
1145 Budapest, Bosnyák u. 7/b
A 7-es buszcsalád Tisza István téri megállójától 1 perc séta
További elérhetőségek:
azta.muhely@gmail.com
20-5542337

 

 

 

 

 

Június 24-28

hétfőtől péntekig

8:00-17:00