ASZTALOS MŰHELY

A szerszámok és az ötletek talákozóhelye

Asztalos műhelyünkben lépésről lépésre megtanulhatod, hogy hogyan újítsd fel, javítsd meg régi bútoraidat vagy készíts újat.

 

Ha rászánod az időd, akkor kiderülhet, hogy benned is szunnyad egy asztalos. Remek dolgokat tudsz készíteni fából. Az alapvető asztalos fogásokat egy remek szakembertől tanulhatod meg, akihez minden kérdéseddel bátran fordulhatsz. 

 

Gönczi Károly, több mint 40 éve van az asztalos szakmában, 20 éve oktatja is. Tanfolyamainkat ő vezeti. A faanyagokról, a szerszámok használatáról, az asztalos szerkezetek elkészítéséről tőle nagyon sok mindent megtudhatsz. Pontossága, precizitása mintaadó. Türelmességét pedig nem csak a gyerek foglalkozásokon, hanem a felnőtt és családi tanfolyamokon is élvezheted.

 

Szombat - vasárnap

10:00-18:00

Egy hétvége alatt elkészíthetsz egy hasznos kisbútort. Közben megtanulod milyen szerkezetekkel illeszed össze az elemeket és hogyan használd jól a szerszámokat.

 

Csütörtök 16:30-19:30

1 x 3 óra 6 héten át, illetve egyéni igény szerint.

Megtanulhatod a bútorjavítás alapfogásait. Konzultáció + tanfolyam.

Kedd 16:30-19:30

1 x 3 óra 6 héten át

A barkácsolás alapjai: anyagismeret, hasgyományos és elektromos szerszámok használata, fali kulcsos szekrényke elkészítése.

© 2018 AZTA! Műhely   |   PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now