spa.jpg

Space Lab    

 angol kis tudós tábor - English science camp

Szeretnéd gyermeked angol nyelvű társalgási készségét játékos, kreatív környezetben fejleszteni a nyári szünetben? A kisember kíváncsisága a világról és annak működéséről nem ismer határokat!

Gyertek el a "Space Lab" angol nyelvű napközbeni táborunkba, ahol a csemeték belekóstolhatnak a fizika, az űrtudomány, a biológia és a kémia, valamint a művészetek egy különleges elegyébe. A foglalkozásokon ismerkedünk például az űrhajók indításával, tudományos kísérleteket végzünk, megfigyelünk jelenségeket, és még batikolunk is. Sok időt töltünk majd a szabad levegőn felfedezéssel,a műhely udvarán és a közeli parkokban. A tábort angol nyelven tartjuk, de angol nyelvismeret nem feltétel. Az összes táborvezető beszél magyarul is, így ha valaki elakad, bizton számíthat a segítségre. Alig várjuk, hogy elkezdődjön a felfedezés!

Would you like your child to learn about science in a fun, creative, and safe environment? Is your child super curious about our world and how it works? Sign them up for Space Lab, an accepting and fun children’s camp where they are able to explore the world of physics, space, biology, and chemistry with a unique mix of art. Your child will be able to delve into a range of activities from launching rockets to making their own tie dye shirts. Keeping your children entertained during the summer can be a daunting task but with Space Lab you can be assured that your child will fully enjoy their free time off from school. When the weather provides we will spend as much time as possible exploring outside but we will also be running a variety of experiments indoors. The camp is run in English so it is best if your child has a basic understanding of the language. Both of our counselors speak Hungarian so if your child gets stuck we can help them out. Our target age group is children from the ages 6 to 11 who have started to understand the basics of science. We cannot be more excited to offer this camp to your children and our open to any questions you may have.

Táboraink az élménypedagógia módszerére épülnek: a közvetlen tapasztalásokon és az aktív cselekvésén keresztül tanítanak. Fejlesztik az önismeretet, önértékelést, az egyéni felelősségvállalást és a szociális kompetenciákat. A játékok része a kaland, felfedezés. Minden tábor más. Nem csak a különböző tematikák miatt, de azért is, mert a játékok során a résztvevők érdeklődéséhez, személyiségéhez is alkalmazkodunk.

 

KIKNEK AJÁNLJUK?

- 6-11 éveseknek,

- akik szeretnek játszani,

- érdeklik a kísérletek,

- szeretnének tanulni angolul.

 

KI VEZETI?

Czifra Szilvia, a Bike Kitchen aktivistája

MENNYIBE KERÜL?

35.000 Ft / fő, ami tartalmazza a napi háromszori étkezést, szükséges kellékeket, eszközöket.

Testvér, barát kedvezmény: 32.000 Ft

 

HOGY FOGLALHATSZ LE HELYET?

1. Kattints a jelentkezem gombra, és töltsd ki a jelentkezési űrlapot.

2. A hely lefoglalása jelentkezés után a teljes részvételi díj befizetésével történik. A befizetés átutalással tlehetséges. Részletek a jelentkezési űrlap végén találhatóak. A jelentkezés és a befizetés után is megerősítő e-mailben értesít

3. A hely lefoglalása után küldjük el a szükséges dokumentumokat (részvételi megállapodás, betegségekre, érzékenységre vonatkozó kérdőív, szülői nyilatkozat), amiket a tábor kezdetén kérünk leadni.

 

NAPI TÁBORÉLET:

Hétfőtől péntekig, naponta 8-tól 5 óráig. Teljes ellátás (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna)

Napi program:

8-9 érkezés, reggeli

9-12 délelőtti foglalkozás, közben tízórai

12-12:30 ebéd

13-14 pihenő, szabad játék

14-16 délutáni foglalkozás

16 -17 szülők érkezése,hazaindulás

 

HOL?

Az AZTA! Közösségi Barkácsműhelyben

1145 Budapest, Bosnyák u. 7/b

A 7-es buszcsalád Tisza István téri megállójától 1 perc séta

További elérhetőségek:

azta.muhely@gmail.com

20-5542337

 

 

 

 

Június 17-21

hétfőtől péntekig

8:00-17:00